Kinderfeestje

Een kinderfeestje is een uur schaatsplezier voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles op noren voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet.

Wanneer?
Wanneer het feestje plaatsvindt, hangt af van jouw wensen.  Jij geeft aan wanneer je wilt komen en wij gaan een instructeur inroosteren op de gewenste dag en tijd. Indien er geen instructeur ingeroosterd kan worden overleggen we natuurlijk over andere data en tijden. Het feestje duurt 1 uur en na afloop (of vooraf) kun je vrij schaatsen ( indien de ijsbaan open is ). Stuur een mailtje naar nijmegen@duosport.nl met jouw wensen, je naw gegevens, het aantal kinderen, de naam en leeftijd van de jarige Job/Jet en we plannen het feestje samen in.

Wat kost het?
Prijzen 2024-2025
Een kinderfeestje kost € 107,00 voor een groep t/m 10 kinderen voor een uur schaats instructie. Dit bedrag is exclusief entree, schaatshuur en catering.

Als de kinderen niet in bezit zijn van schaatsen dan kun je deze huren bij de schaatswinkel die gevestigd is op de ijsbaan. Je hebt hier borg voor nodig.

Waar?
ijsbaan Triavium

Annuleringsvoorwaarden

Meer informatie
Inschrijven

Terug naar overzicht cursussen Nijmegen