kinderfeestje

Met je vriendjes en/of vriendinnetjes actief bezig zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur? Dat kan. In de winter verzorgen wij jouw schaatsfeestje.
De jarige Job of Jet is het middelpunt van een gezamenlijke activiteit: spel en plezier staan centraal.

Het feestje Een kinderfeestje is een uur schaatsplezier voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. Er zijn op ijsbanen mogelijkheden voor catering bij je feestje.

Schaatsen Als de kinderen niet in bezit zijn van schaatsen dan kun je deze huren bij de schaatswinkel die gevestigd is op jouw ijsbaan. Je hebt hier wel een borg of bv rijbewijs voor nodig. ( zie de voorwaarden van de schaatswinkel )

Wanneer & Waar Wanneer het feestje plaatsvindt, hangt af van jouw wensen. Jij geeft aan wanneer je wilt komen en wij gaan een instructeur inroosteren op de gewenste dag en tijd. Indien er geen instructeur ingeroosterd kan worden overleggen we natuurlijk over andere datums en tijden. Het feestje duurt 1 uur en na afloop (of vooraf) kun je vrij schaatsen ( indien de ijsbaan open is ).