Compliment

13 december 2013 Door: Chris van Saaze

“Het is fantastisch wat Duosport heeft opgebouwd over de periode dat ze op de Jaap Edenbaan actief zijn geweest.” zei de Wethouder die namens de Gemeente verantwoordelijk is voor alle sport in Amsterdam. Hij zei ook. “Ik ben ervan op de hoogte dat er dit jaar tot nu toe minder bezoekers zijn geweest op de Jaap Edenbaan.(…) Het significant kleinere aantal bezoekers in de eerste weken hoeft echter nog niet te betekenen dat het ook slechter gaat op de Jaap Edenbaan. (…) Het rapport van BMC over de exploitatie van de Jaap Edenbaan is gedegen en geeft mij geen reden om te twijfelen. (…) Ik acht de Stichting Jaap Eden IJsbanen in staat goed te communiceren met de gebruikers en verwacht ook dat kritische gebruikers ruimte krijgen om hierin hun zegje te doen.”

Het is slim van de Wethouder om het protest van een zeer grote groep schaatsers toe te schrijven aan de kwaliteit van Duosport en café de Skeeve Skaes. De zaken hadden anders gelegen als hij het protest had toegeschreven aan de verbolgenheid van deze groep over de werkwijze van de Stichting en hun overtuiging dat de toekomst van de Jaap Edenbaan in het geding is.

“Dat zoveel mensen zich bekommeren om en zich blijven inzetten voor het behoud van een commerciële partij is zonder precedent en zegt toch wel iets over de kwaliteit van het product dat zij jaren geleverd hebben.” aldus de Wethouder.

Bedankt voor het compliment?

 

Je kan op dit moment niet reageren.